Author Topic: [Metasploit] Exploit in loop with console e gui..  (Read 2548 times)

Kirk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
hi all,
I happen that when I use msfconsole armitage or (I make tests on a virtual machine running on my own pc), and execute the exploit (related to vulnerability) ... this is never run .... it seems that remains in the loading ...

  This is a sample output with the exploit multi / handler

  • Exploit running as background job.
  • Starting the payload handler ...
  • Started bind handler


without communicating the success of the operation ... :?


the strange thing .... but if I run the exploits msfcli, the exploit runs successfully.
where is the problem? :? :?

thanks in advance



ZEROF

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1247
    • View Profile
    • Pen Tester
Reply #1 on: April 01, 2012, 03:03:26 PM
Hi,

I don't think so that this is BackBox problem and right place to ask for solution is Metasploit support IRC (http://www.metasploit.com/get-support/irc-channel/) or contact them (support@rapid7.com).  And you will need to provide more informations about your problem to their team. I have feeling that you don't use metasploit for legal and white hack, hope i'm wrong, because we don't give support for, but i wish you luck to solve this problem.

Have a nice day !


Don't ask, read : http://wiki.backbox.org
or just run sudo rm -rf /*


Kirk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Reply #2 on: April 02, 2012, 12:39:52 AM
hi zerof

I posted the problem on the forum since I started using them only when I'm backbox ... anyway thank you for supporting

bye



ostendali

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 587
    • View Profile
Reply #3 on: April 02, 2012, 05:37:47 PM
pls post here the exact sequence of what you are performing and the output...
because I didn't really understand what exactly you mean.

will be able to help then...

cheers.