Author Topic: Anonymous mode doesn't work [SOLVED]  (Read 14043 times)

All3xJ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
on: July 02, 2014, 07:39:59 PM
Hi all.
Today i've got with anonymous mode (tor)... when i start it my browser can't contact any server and when i stop tor it works...
What is the problem? What I can do? I try to unistall and reinstall tor but it doesn't work too.  ??? :'(
« Last Edit: July 17, 2014, 01:14:59 PM by raffaele »



b4d_bl0ck

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 285
    • View Profile
Reply #1 on: July 03, 2014, 12:23:13 AM
All3xJ,
on my vm it's working as expected. Can you tell us your steps to start it?
Also you should make sure you have system proxy settings in Firefox, so not pointed to localhost.

bool secure = check_paranoia() ? true : false;


weVeg

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 737
    • View Profile
Reply #2 on: July 03, 2014, 05:26:58 PM
Hi all3xj,
what mean doesn't works? Mine works as expected too, you should explain what you are trying to do.
You don't need to set up anything in your browser!
see you

una voce libera è sempre liberatrice
under_r00t


All3xJ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Reply #3 on: July 15, 2014, 05:30:09 PM
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  ;D
I resolve it!!!!!! You are right!!! I just disable proxy in my browser and now i can serf on the internet proxed by tor!!! The problem is that firefox has proxy setting so Firefox proxy and tor proxy came in conflict!!! Thanks youuuuu very much bro  ;)
I know that i am not to talk english but i hope you understand me...
bye bye and thanks you!!  :)



weVeg

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 737
    • View Profile
Reply #4 on: July 16, 2014, 08:37:02 PM
well! so tag solved
bye!
« Last Edit: July 17, 2014, 12:50:14 PM by weVeg »

una voce libera è sempre liberatrice
under_r00t